Enkele voorbeelden groendak Bonheiden.

Groendak Bonheiden, aangelegd door ons groendak team. Met liefde voor het vak en voldoening van het resultaat zijn we blij met elke nieuw stukje natuur. Meer groen in plaats van grijs in steden en dorpen!

ENKELE

GROENDAK

REFERENTIES

Groendak Bonheiden een daktuin met moestuin.

Biodivers groendak Bonheiden.

Vanuit de tuin leidt een trap je naar het biodiverse groendak. Met sedummatten, kruidenmatten en moestuinbakken is het een groene oase. Het terras biedt een handige plek om groenten te zaaien of te oogsten. Dit groendak is niet alleen een verlengstuk van de tuin, maar ook een prachtige en functionele uitbreiding. Ontdek de schoonheid van tuinieren op hoogte en geniet van de natuurlijke rijkdom van het groendak!ldige uitbreiding van de tuin.

Alles over groendaken, wat is een groendak

Hellend groendak Bonheiden: kleuterschool Gekko

Hellend groendak Bonheiden.

Bij kleuterschool Gekko genieten de kinderen van de hellende groendaken. Tijdens de installatie konden de kleuters het hele proces volgen. Ze namen deel aan een leuke workshop over groendaken, waardoor ze op een speelse manier meer te weten kwamen. Het groendak is niet alleen een visueel cadeau, maar ook een educatieve ervaring voor de nieuwsgierige kleintjes.

Biodivers groendak Bonheiden: Gemeentehuis Bonheiden

Groendak Bonheiden op het gemeentehuis.

Ons team heeft met enthousiasme een biodivers groendak aangelegd voor de gemeente. Het dak is een levendig tableau van sedum, bloembollen, en kruiden, met zelfs een trotse boom als middelpunt. Op dit groendak hebben we ook een vijver geïntegreerd, een drinkplek voor vogels en insecten. Dit project staat symbool voor onze inzet voor een harmonieuze co-existentie tussen de natuur en stedelijke omgevingen.

Groendak gemeentehuis Bonheiden is een biodivers groendak

Groendak Bonheiden: GC ‘t Blikveld heeft nu een groen energie dak.

Groendak Bonheiden in combinatie met zonnepanelen.

Een groendak plaatsen was hier een kleine uitdaging  met de ongewone dakvormen van ‘t Blikveld. Een deel van de daken was nog niet geïsoleerd, dus heeft het team een omkeerdak geplaatst: isolatie met een groendak als ballast. Enkele koepels zijn hiervoor verhoogd.

Andere daken zijn voorzien van een groendak met zonnepanelen(geïnstalleerd door een aannemer). Dit groendak biedt niet alleen verkoeling, waardoor de zonnepanelen optimaal stroom kunnen leveren, maar het is ook een duurzame oplossing die bijdraagt aan een groenere en energiezuinige toekomst voor ‘t Blikveld.

groendak aanleg Bonheiden op het Blikveld

Groendak Bonheiden: lagereschool Gebo

Biodivers groendak Bonheiden op de lagere school Gebo 

Het Groendak Team heeft met zorg biodiverse groendaken aangelegd op diverse daken van de lagere school Gekko.

Met toevoegingen zoals een vijver en houtstronken bevorderen de biodiversiteit op de groendaken. De kinderen genieten van het uitzicht op deze groendaken, wat een rustgevende sfeer in de klaslokalen creëert. Zo dragen ze niet alleen bij aan een groenere omgeving, maar ook aan een kalme en natuurlijke leeromgeving voor de kinderen.

Bekijk ook onze andere groendak referenties

Een groendak laten plaatsen, vraag hier uw offerte aan.

Laat een offerte maken voor het aanleggen van een groendak.

Een groendak zelf plaatsen, bestel je groendak pakket via de webshop.

Een groendak zelf aanleggen, bestel je groendak via de groendakwebshop.